O nama

U početku je osnovna djelatnost tvrtke bila izvođenje građevinskih radova u visokogradnji. Tvrtka je imala 25 zaposlenih. Možemo se pohvaliti da smo radili radove širom Hrvatske; otok Pag, Zagreb, Brodsko posavska županija, Požega, Lipik, Pakrac i sl.

Tijekom godina smo malo promijenili način poslovanja na način da smo izvođenje radova u niskogradnji i visokogradnji počeli izvoditi po sistemu inženjeringa, jer po ugovorima imamo određen broj kvalificiranih dobavljača (firmi), koji za nas izvode radove, a mi smo se temeljno odlučili na poslove projektiranja, nadzora nad izvođenjem radova i radove na nabavci, transportu i ugradnji betona.

Trenutačno je u tvrtci 7 stalno uposlenih (od toga 4 sa visokom stručnom spremom) i imamo tri do četiri vanjska suradnika sa spremom VII. stupnja koji su specijalisti za određena područja, posebno strojarstvo i elektroinženjerstvo.

Ukoliko imate potrebe za bilo kakvim radovima u graditeljstvu od projektiranja nadzora ili izvođenja radova slobodno nam se obratite. Garantiramo Vam da se nećete pokajati. Garancija za to su mnoge građevine koje smo uspješno predali investitoru po sistemu ključ u ruke. Javite nam se za za sve dodatne informacije.